söndag 23 mars 2014

U23

Målkram :)
Vi vann idag med! Med 1-0 och ungefär 5-6 missade fast 100% målchanser men Havelses målvakt var bra och våra spelare lite okoncentrerade i slutsekunden. Men det räckte ju!

Var soligt och varmt när vi stod där men på vägen hem började det hagla, och det var inte några små hagelkorn heller. Ca 1 cm stora! Så vi blev lite blöta. Men då var vi ju på väg hem så det gjorde inte så mycket.

Imorgon ska jag gå förbi verkstaden och höra om han har tid att byta kammrem på min bil denna veckan. Suck, mer utgifter. Jäkla tur jag fick de där pengarna från pensionsförsäkringen. Nu får jag lov att ta en del av tanden på avbetalning ändå eftersom bilen redan kostat eller kommer kosta närmare 1000 Euro. Men lagas måste den ju. Fast jag ska skjuta på bromsbyte ett tag, nu kommer jag köra lite och den gick ju igenom besiktningen i januari utan anmärkning och verkstadsgubben sa ju det var inte akut men bör göras typ.

Sen spelar U19 en vänskapsmatch på kvällen mot ett urval från Irland. Är det fint väder går jag dit. De spelar på sin träningsplats så det är ingen riktigt match eller så. Tisdag måste jag till tandläkaren för att laga hål och på kvällen är det Werder - Hoffenheim, på onsdag ska jag träffa Jana och Alina från mitt gamla jobb för en lunchträff, torsdag är obokad än så länge, fredag ska jag till kliniken för koll, sen åker jag till Hamburg och ser St Pauli - Greuther Fürth. Lördag är det U19 - Carl Zeiss Jena och söndag spelar Hannover - Werder. Benni och Mareike åker till Hannover, jag ser matchen hemma på TV:n.

Men som ni ser jag har fullt upp! Sista veckan som sjukskriven antar jag också (även om det kan bli ett par dagar till om de anser det behövs). Men nu vill jag börja få träna igen faktiskt! Fast just nästa vecka som är så fullbokad är det ju skönt att inte behöva jobba också ;)

Inga kommentarer: