fredag 17 december 2010

Goda nyheter

Jag behöver inte åka till Falun och göra matteprovet. :D

Har varit på stan på förmiddagen, jag och Mareike har varit och bundit ihop vår egengjorda kalender. Fick vänta en timme så vi gick och fikade och var förbi och hälsade på Birthe på jobbet (hon jobbar i en affär i stan).

Ikväll blir det middag hos Mareike och Benni. De gör maten, jag tar med efterrätten. Anni kommer också från Köln (ska med på matchen imorgon). Vi är ett helt gäng imorgon, jag, Benni, Mareike, Anni, Peggy, Monika, Birthe, Alex, Malte, Sascha, Katja är de jag vet. Sen kan det vara fler som vi träffar där antar både Alex 2 och Sascha 2 är där, de brukar de vara i alla fall. Mimi är ju där också om Alex 2 är där. Burkhard vet jag inte. Jan däremot sviker oss, han åker till Fulda på konsert. Fisigt!....;) Jag menar det är ändå sista matchen på höstsäsongen...och därför är vi många. Folk åker från Leipzig, Köln, Kiel osv. På kortet är några med från de här ovan uppräknade.
Nu ska jag tvätta, städa och plugga lite matte. Middagen blir ca 19.00. Anni ska ju åka ända från Köln och det tar ca 4 timmar men i detta väder räknar vi med att det tar minst 6 timmar. Så vi har satt tiden till sju (de åkte från Köln 12.00).

Inga kommentarer: