tisdag 21 december 2010

I matteslutspurten

Ska skriva mitt slutprov senast 27 december så jag är i slutpluggandet på matten. Dessutom har jag samma datum ett litet mer komplicerat muntligt prov i tyska (som jag inte hunnit kolla på än). Så jag har inte hunnit skriva så mycket här.

Här även fått tips om ett serviceboende på andra sidan gatan. Inne på sjukhusområdet ska det ligga ett. Jag jobbade idag nämligen med en ny tjej som ska jobba extra hos oss, som jobbar där (ej heltid, för det vill hon inte). Och enligt henne behöver de folk, man får heltid även som ej sjuksköterska (vilket man inte får där jag är nu).

Om ni undrar varför jag vill jobba heltid när jag är så nöjd med 75%? Nu kommer det fina. Idag är jag hemifrån från 6 till 14 (eftersom det tar mig med cykling och ombyte ca 30 min åt varje håll). Där är arbetstiden 06.30 till 14.00. Jag skulle alltså vara hemifrån lika många timmar MEN få betalt för det. Så jag ska helt klart skicka iväg en ansökan. Men det brådskar inte. Chefen där jobbar visst bara den här veckan, har sedan semester till mitten av januari.

Inga kommentarer: