fredag 31 december 2010

Nyår

Har sovit ut länge, är fortfarande rätt förkyld, men det är mest snor nu. Idag blir det lugnt. Jag var visserligen inbjuden till Mareike i Paderborn men har bestämt mig för att inte åka. Först och främst är det en tågresa på 3 timmar med ett byte. Det är fortfarande rätt osäkert att åka tåg här. De blir lätt inställda eller försenade. Och så många tåg går inte idag heller på nyårsafton. Och jag har ingen lust tillbringa kvällen och/eller natten på en tågstation superförkyld någonstans. Så jag blir hemma och vilar upp mig istället.

Städa måste jag dock. Fast jag tycker ju det är så tråkigt och just nu har jag ingen energi till det heller så jag skjuter på det hela tiden. Men idag måste det ske! Köket ser ut som ett bombnedslag. Positivt är att köket är litet, det går alltså fort bara jag sätter fart!

Ska strax gå ner till affären här runt hörnet också. Lite chips och gottis ska jag dock fira in det nya året med. Den har bara öppet 1 timme till så jag bör nog långsamt klä på mig och gå ner.

Få se hur jag gör vid midnatt. Jag kan cykla ner till Osterdeich och se alla fyrverkerier över Weser. Jag tror det lockar mer än att ta bussen in till stan och se på de över Bürgerpark.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt År!! och Krya på dig! från Janicka

Tasja sa...

Tack! Gott nytt år och försenad God Jul på dig med! <3