torsdag 23 december 2010

Lukas är på plats

och maten står i ugnen. Blev så sugen på kyckling, ris och currysås. Så jag ska äta sen hoppa i säng. Och hoppas på att det slutar snöa och blåsa. Vilket det säkert inte gör, då de utlovat en mindre snöstorm imorgon. Ibland är det inte kul att man måste cykla till jobbet...går inga bussar på helgerna och ännu mindre på julafton. Eller jo jag kan ta nattbussen härifrån till centralen, hänga där 30 minuter och sen ta bussen tillbaka förbi mig och byta en gång och komma till jobbet 1 timme innan jag börjar. Då går det. Fast det är ju inte realistiskt precis.

Såg nyss också, när jag skulle ställa väckning på mobilen att de ringt två gånger från jobbet på förmiddagen. Jag kan slå vad om att någon var sjuk och de behövde någon som kunde jobba kväll. Jaja lika bra de lär sig att jag inte använder mobilen som alla andra. Ibland vill jag inte bli nådd och då lämnar jag den hemma när jag går ut.

I tisdags var här -11 grader och strålande sol (de första 4 bilderna är dock från en annan inte så solig dag när vi gick på stan) så jag passade på att fota lite när jag cyklade hem. Vill ni se ett snöigt Bremen: klicka här!

Inga kommentarer: