måndag 13 december 2010

Omväxlande väder

Igår var här 7 grader varmt. Imorse 7 grader kallt. Och nu har det precis börjat snöa också. Just när all snön som låg försvann igår. Är i alla fall ledig imorgon så om det är skitväder måste jag inte ut. Har muntlig redovisning i tyskan imorgon (måste sätta fart med den efter detta, inte så svår uppgift men förbereda måste jag ju ändå) annars inget inbokat.

Vill gärna före jul en sväng till IKEA och handla pepparkakor och Marabou choklad och sånt. Ska höra om Mareike vill med. Är ledig på fredag och lördag med (fast på lördagar ska man undvika IKEA, och förresten spelar Werder hemma då med). Var egentligen ledig på söndag också men ska jobba extra då. Även om jag suktat efter mina tre lediga dagar, är extra pengar aldrig fel.


Sen vill jag ha Lussebullar också. Men de måste jag nog baka själva om jag ska få några. Ska leta upp ett recept och inhandla sakerna så kan jag baka imorgon eller på fredag. Är ju Lucia idag (inte för man märker nått av det här) men det gjorde mig sugen på pepparkakor, lussebullar och julmust (som jag inte lär få tag på :(....)

2 kommentarer:

Vicky M sa...

har du hittat något bra recept? annars kan du fåp mitt :)

Tasja sa...

Tar gärna ditt, kul att prova nya. Så länge det ger saftiga Lussebullar så.