tisdag 7 december 2010

Läkarbesök

Idag har jag varit hos en Betriebsarzt. Typ yrkesläkare för just det arbete jag utför. Weserbogen betalade rubbet. Ordentligt undersökning och så fick jag spruta ett av Hepatit A och B sprutorna (som man inte måste ta, men var bra att ha sa läkaren och som sagt, jag betalar ju inte...;) ). Världens knäppaste roligaste läkare. Som envisades med att prata en blandning av svenska och tyska med mig. Han var faktiskt rätt bra på svenska fast det visst var 20 år eller så han hade lärt sig det.

Jag verkar vara frisk i alla fall. Alltså allt var bra som han idag kunde se/mäta. Sen togs blod- och urinprov också men de är säkert bra de med. Jag är typ aldrig sjuk ju. Ska tillbaka i januari för nästa omgång i vaccineringen.

Om 1,5 timme ska jag och Mareike försöka fota Weserstadion i fluchtlicht. Det är lite, inte dimmigt, men inte klart heller. Så vi får se hur det ser ut. Om det blir så bra spegelbild i vattnet som det kan vara. Här är en gammal bild på det vi vill försöka fånga, nu när stadion är ombyggd.
Få se om jag tar en vända förbi Fanshopen då också (är ju match ikväll men så tidigt bör den inte vara full). Vill ha årsboken och julgranskulorna nämligen. Helst innan december är slut (även om mitt julpynt får hänga kvar hela januari också).

Inga kommentarer: