torsdag 23 december 2010

Shoppat

Skulle handla en ram till min nyaste teckning jag fick i julklapp av Mareike (Lukas Podolski) men hittade ingen jag var nöjd med. Så länge får han "bo" i en ram jag redan har tills jag hittar den perfekta. Min tyskpolska trio är komplett! Basti, Troche och Poldi!

Istället hittade jag ett par boots som kommer bli superbra att ha i vår. Jag menar när jag utan besvär hittar skor i min storlek, utan klack som är snygga och dessutom billiga måste man ju slå till! De kommer bli bra till både jeans och kjol.

Har räknat klart matten, men väntar med provet. Ska se lite videoföreläsningar (vinklar och begränsningsvolym så kanske jag får ordning på det!) imorgon och sen gör jag det. Fick problem på slutet, min miniräknare är ingen grafikräknare som kan visa grafer så jag fick hoppa över det kapitlet och hoppas det inte kommer på provet. Sen kan den inte räkna ut högre än 3 rotenur x och sista kapitlet var med både 7 och 10. Så det måste jag också nolla om det kommer på provet...surt. För det är en avancerad och rätt dyr sak. Nu är frågan om den räcker till matte B? När jag inte har de funktionerna?

Har beställt tyska böckerna också, hoppas de anländer Falun nästa vecka, då bör de vara här första veckan i januari och då blir jag bara en vecka sen. Det är ju genomförbart! Försökte beställa från Bokus, då jag hört de skickar utomlands. Någon som är överraskad när jag säger Tyskland inte var ett land dit det gick? Listan var lååååång på länder men som sagt, hit det gick inte! Men andra mer exotiska länder det gick minsann.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

snygga skor :)

matte b går utan grafräknare, går och fixa själv. men sen är jag jue bra på matte, så aknske lite skillnad när man inte själv är säker på sin räkning..hm..

Tasja sa...

Klart det går, det gick i matte A med. Men eftersom man ska skicka in sina uträkningar man gör till slutprovet blir ju det svårt när jag inte har en sådan räknare. Så förhoppningsvis kommer inte en sådan fråga. Jag kan ju räkna ut svaret utan men kommer inte få rätt ändå, då uträkningen saknas från räknaren.