tisdag 6 maj 2008

Dags för Finlands nytt

Det var ett tag sedan jag uppdaterade er om Finland och nej jag har inte övergett Havu eller det finska laget. Men det har varit rätt tyst från öst ett tag.

Som ni väl alla vet så har Janne Ahonen och Kalle Keituri lagt karriären på hyllan. En som fortfarande funderar är Jussi Hautamäki. Han ska under sommaren se om han kan kombinera sitt nya jobb med en backkarriär. Hans bror Matti har knäproblem hela förra säsongen och därifrån är det tyst. Är han opererad, funderar han på att lägga av? Han kom med vissa hintar om att sluta om inte skadan läkte.

Arttu Lappi har även denna vår opererat sin krånglande fot som förstörde hela hans förra säsong. Just nu tränar han inte alls han satsar på sina juridikstudier och tar upp träningen först i juni.

Tami Kiuru som började hoppa i tävlingar så smått efter nyåret verkar satsa på en säsong till i alla fall. Vill väl inte lägga av utan att ha provat tävla ordentligt antar jag.

Harri Olli är/var avstängd. Han är välkommen tillbaka har man sagt så vi får väl se hur länge han kan följa reglerna....talang har ju killen så det räcker och blir över.

Om Havu har jag inte nyheter alls mer än att det blev ju som ni vet hans personliga tränare Janne Väätäinen som blev nya landslagscoachen.

Sen hoppas jag få se Ville Larinto och Sami Niemi i A-laget i vinter.

Inga kommentarer: