tisdag 27 maj 2008

Utvecklingssamtal

Nu har jag haft mitt samtal här på jobbet. Jag gillar inte riktigt sådana där samtal när man ska sitta och berömma sig själv. Jobbigt! Men jag fick en massa plus, så mycket plus så jag tyckte det var lite pinsamt. Det jag fick - på vet jag om. Jag är inte öppen nog (här väljs det hårt vilka jag berättar något för...) och att jag är lite för rak och ärlig mot en del som ringer. Låter ju konstigt man inte ska vara det men vissa puckon har ju svårt för att man talar om för dom att dom är just puckon..hahaha.

Jaja jag tog i alla fall upp min ledighet och det var ju bra månader tyckte hon. Sen kan ju hon inte ta något beslut, ligger ju högre upp men hon skulle ta reda på åt mig vart jag ska skicka min studieledighetsansökan. Men ser ju positivt ut, hade inte trott något annat heller, värre för dom att skjuta på det.

Det har eventuellt krånglat till sig med hästarna, har inte fått tag på C och kunnat reda ut det. Men om det är så så får jag ta nya tag. Problem är till för att lösas. Fast vore ju skönt om det var löst. Lite drygt är det ju att lösa alla problem 2 gånger......

Inga kommentarer: