fredag 16 maj 2008

Regnet slår mot rutan

Då är det ganska skönt sitta inne under en fleecefilt. 5 grader och regn! Men jag har varit ute faktiskt i 3 timmar. På Lugnet, först tittade jag lite på hopptävlingarna, lyckades så klart komma i en paus. Sen gick och sprang jag 5 km på motionsspåret - och nu ska jag skryta lite!

När jag började i början av april var det drygt 4 km på slät mark. Fick ont i benen, inte så att det var pga kondisen så jag flåsade eller nått sånt, så illa var det inte. Men nu springer/går jag 5 km och känner att jag lätt skulle kunna ta en runda till dvs 7,5 så det ska jag prova imorgon. Och det på kuperad mark! Springer dock än så länge bara i nerförsbackar och på slät mark.

Dock känns det fortfarande i benen när jag tar vändan som är 8,5 eller när jag råkade ta 12,5 km. Det var drygt!! Men då ska man komma ihåg att båda var med rätt mycket joggande inblandat och det går mycket uppför i Lugnetspåren. Spec då långa för de går över Jungfruberget. Och jag som alltid avskytt springa tycker det går rätt bra faktiskt!

Tittade lite mer på tävlingarna efter min tur men det började regna och eftersom jag varit varm och sen stod i blåst och kyla började jag snabbt frysa så det blev ingen lång stund.
Jobbar 19-03 inatt och så spelar Sverige mot Kanada, semifinal i hockey VM också. Även om hockey VM är rätt trist. Går helt enkelt för ofta och inte med de bästa spelarna. Men duger till att roa mig på jobbet i alla fall.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

joosan, för Guds skull spring inte i nerförsbackar du pajjar jue dina knän som in i :/

Tasja sa...

Fast det är inte jättebrant, mer så att det bara lutar nerför.

Dessutom lär jag troligen pajja foten innan knäna går åt skogen eftersom den är det redan fel på :/ men lovar vara försiktig.