fredag 9 maj 2008

Sovit urdåligt

Vaknat flera gånger under dagen och det brukar jag inte göra. Vet inte vad det beror på alls. Men jag hade en inte så kul diskussion på MSN inatt, jag hoppas personen ifråga inte förstod hur taskig den var.

Så har en kandidat tackat nej till Galax också. Men där har jag ju många kvar.

Men börjar känna mig stressad..... redan 18 maj ska ju schemat tom 8 september vara klart. Vilket innebär jag mycket snart måste veta vad jag ska göra i oktober......

Nu måste jag åka till Djuraffären och fixa lysrampen till akvariet. Den slocknade igår bara, antigen lysrören eller glimtändaren. Den är lite mysko....som allt annat tekniskt jag äger...för slår man av den och låter den "vila" så tänder den upp lysrörer i någon sekund innan de slocknar igen.

Jag behöver väl inte tala om för er att min bil uppfört sig perfekt hos mina föräldrar? Ska ta hem den i helgen och se om den fortsätter med det eller ej.

Sen har min dator fått fnatt också. Skriva på internetsidor som tex bloggen, forum osv så måste jag ibland trycka på varje tanget 3-10 ggr innan bokstaven dyker upp på skärmen. Men skriver jag på MSN funkar det perfekt....

Inga kommentarer: