måndag 12 maj 2008

Intressant möte på jobbet imorgon

Nej det är inte mitt utvecklingssamtal. Jag har virrat ihop dagarna (förvånad någon?) det är först tisdag om 14 dagar jag ska ha det.

Istället har man kallat till stormöte på jobbet där man ska informera om vilka åtgärder som ska tas efter resultatdialogerna. Vår myndighet går uruselt. Den har år efter år gått med miljonunderskott och med tanke på senaste tidens (dyra) händelser i Dalarna lär inte året bli bättre. Sist man gjorde så här så sa man upp i princip alla civilanställda. Så på min lediga dag ska jag masa mig upp och vara där 08.00 för att höra vad dom säger.

Nu känner jag mig personligen inte särskilt orolig. Jag är flyttbar och med tanke på att jag är certifierad operatör (en svindyr utbildning) så är man välkommen till vilken myndighet som helst (utom möjligen Malmö och Stockholm som helst bara vill ha Poliser i radion). Så säger de upp mig här så får jag väl flytta på mig då. Det enda som är surt är att jag nyligen köpt en ny mysig lägenhet men det är ju peanuts i sammanhanget på sätt och vis. Jaja vi ska kanske inte måla fan på väggen men med tanke på att vi länge varit sjukt underbemannade och inte fått anställa och det förhalas och förhalas om vår nya lokal (som vi måste ha när nya radiosystemet går igång för de borden som kommer då går inte ens in i den nuvarande lokalen, som dessutom nästan är utdömd som hälsofarlig om de inte gör åtgärder för hundratusentals kronor) så har jag länge sagt att det är något som inte stämmer. Få se om jag har rätt eller fel....

TILLÄGG: Efter kontroll med min jobbarkompis Helena (skulle höra om hon också skulle dit) så är det visst tisdag nästa vecka....hahaha som ni ser är jag hopplös på det här med rätt dagar i rätt vecka....jaja då har man en vecka på sig att undra då.

1 kommentar:

Vicky M sa...

hahaha..bra där Jossan, två flugor i en smäll, alltså vra det inget som hände den dagen :P