torsdag 22 maj 2008

Uppsala shopping mm

Här kommer lite bilder på min shopping. Köpte lite nödvändigt som Loreals dag och nattkräm (bra rea 110 spänn tjänade jag!) och en Venus Breeze, så slipper man krångla med rakgel.

Sen en vattenflaska med inbyggd iskylare och 4 st nya strumpor.

Sen lite onödigt, dom hade New Yorker i Uppsala!! Jag hittar sällan mycket snyggt tycker jag men i den affären hade jag kunnat ta med mig hälften men fick nöja mig med 4 plagg. Ett linne med Tingeling på och 3 party t-shirts.


På tisdagen träffade jag Janicka och Pia på em/kvällen. Först var vi och tittade på Sessan som ska föla när som helst sen åt vi god (och myyyycket) mat på Tatziki. Kvällen avslutades med semifinal 1 i Eurovision Song Contest. Finland gick vidare, gillade låten! Bra var också Andorra och Grekland. Jag gillade inte Norges bidrag alls.
På onsdagen spenderade jag hela dagen med Anna och shopping på stan. Sen såg vi lite Projekt Runway innan mitt tåg gick hem. Hann tyvärr inte med Malino och Helena då båda jobbade dag ju. Men ska ner en helg i augusti och då står ni först på listan brudar!

Så efter mycket funderande har jag bestämt mig för att avslöja hur mycket jag tappat i vikt sen jag började med mitt projekt (8 veckor sedan). Jag behöver helt enkelt lite press på mig och skriver jag det här kan jag ju inte sluta eller hur? Så resultatet nu ligger på.......:

- 10 kg

Fast jag är inte på långa vägar nöjd så nu ska jag upp på Lugnet, sen hästarna och rida båda innan jag är hemma senare ikväll igen.

So long så länge babes!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Säger bara: Bra jobbat tjejen. Ska ta efter ditt råd även om det är för sent för den här sommaren.

Vicky M sa...

GRATTIS :) keep up the good work!

tessan* sa...

Gud vad duktigt du är :)

Malin sa...

självklart vi tar det next time:)Och fan vad grym du är!br ajobbat:)