måndag 4 februari 2008

Lämnar Zakopane idag

Det har varit två väldigt roliga, konstiga och galna veckor. Zakopane är alltid bra så jag är väl tillbaka i sommar igen. Har hänt så otroligt mycket här jag aldrig kommer glömma, både bra och dåligt. Men ska bli skönt att komma hem i två veckor. Inte för att jag kommer kunna vila direkt. Måste fixa packning, flyttgrejs och boka med banken samt fixa betalning av nya lägenheten och sånt. Sen är det dags att flyga till VM.

Kort sammanfattning:

* Havu är underbar, visste jag väl egentligen men nu vet jag det helt säkert sen jag faktiskt lyckas träffa honom nu också ordentligt.

* Ny favvo Ösis (och ja det är fortfarande hemligt vem han är), haha Vickan nästa år får du sällskap på deras mästerskap av mig om du vill ;)

* Vickan har så sakta men säkert börjat gilla finländare (utan att för det överge ÖSV ungefär som jag absolut inte övergivit FIN bara för att jag nu har två favvisar som är rot-weiss-rot) så vi kanske åker till Kuusamo till nästa säsongsöppning. ÄNTLIGEN vill nån åka till Finland med mig :). Måtte det inte gå över....

* Sen hände en del som är sensurerat. Sorry men jag förråder inte de blå-vita. Never ever....

* Jag gillar de norska Coc-hopparna. De är så härligt galna :o)

Inga kommentarer: