torsdag 21 februari 2008

VM dag 1

Ja virrigheten med ackreditionen har ni ju redan hört. Sen har man i presscentrat totalt missbedömt hur många och hur mycket journalister äter. Har varit och försökt få något att äta vid flera tillfällen och varje gång, tog precis slut, kommer snart. HUNGRIG!!! Inte ätit sen frukost. Men nu vet man ju till de andra dagarna. Blir se till man har med sig lite själv.... Vi är på väg ut och ska äta nu sen blir det Hörbar. Är ju en massa folk som inte kvalat vidare (30 st) + alla reserver så det kanske kan bli lite folk ute.

Lite förvånande för Oberstdorf har ju anordnat Backhopparveckan i 54 år eller vad det nu är och det är 5:e gången man har ett VM. Borde finnas viss rutin tycker man.

Men men det kan ju å andra sidan bara bli bättre från nu.

Romören hoppade lägst 207 meter men han är ju förkvalad så vann kvalet gjorde min och Malinos special guy Martin Koch med 201,5 meter. Havu kvalade in som 12:a på 189,5 precis så långt som Harri & Masa hoppade oxå men dom hade bättre poäng så de kom på delad 9:e plats. Rane stod över kvalet efter att ha träningshoppat så bra.

1 kommentar:

Malin sa...

:D Så jävla bra han är tralala