måndag 25 februari 2008

Last night

Klart roligast hittills. Men det var nog för att Andreas var med ut, han är i alla fall den enda (eller en av få iaf) som är helt normal och har samma sinne för ordning och reda som mig...*s* Ja alla svenskar var ute och också tre av ryssarna, ja Denis kom förbi en vända han med och försökte få med sig Ilja med det gick inte så bra. Jag och Pavel var helt eniga om vad vi tyckte om en brud där. Har aldrig träffat honom förr och vi kommunicerade med teckenspråk men förstod varann helt perfekt :). Pratade en hel del med Carl och Johan också för första gången. Hur konstigt det än låter har vi annars mest bara sagt hej och knappt det till varann.

Så shottade jag ren Vodka med Ilja också. Fy fan vad det smakade illa. :(

Pratade en del med två finska journalister som var där också. En av dom kände Harri Ollis pappa, för han kom från Rovaniemi. Han frågade om jag gillade honom, och jag bara nej usch! Då ville han ju veta varför så klart..hahaha. Men vi var överens om att Arttu är klart smartast och att Rane och Havu är jättetrevliga. Han hade faktiskt sagt åt Harri att det var dags att bestämma sig om han var på jorden eller månen. Låter kanske lite kul men jag fattar precis vad han menar.

Övrigt var en av koreanerna där också men vem av Choi det var fick jag aldrig någon kläm på.

Gick med svenskarna därifrån och förbi ett kebabställe innan de tog taxi hem. Eller Isak hade försvunnit på vägen någonstans. I alla fall berättade Carl att Kopian och Blondie (hahah Vickan sa ju de är bästisar, tror du mig nu då???) vill åka till Sverige i sommar och hade frågat Huliganen om vart man ska åka. Vet väl inte om just han är rätt person att ge råd om det. *asg*. Bättre de frågan mig eller Vickan lixom...hahahaha. Kan i alla fall vara bra komma ihåg om jag nu skulle träffa på Blondie någon natt i Zakopane. Då har jag ett bra samtalsämne.

Inga kommentarer: