lördag 16 februari 2008

Jag är så jävla bra!

Lite självskryt skadar aldrig...hehe

Uppe tidigt -ehhh snoozade till sju men vafan... - till stallet i -12 grader. Ut med hästar och sen stallsysslor. Åsa kom halv nio och ut och hämta hästar som just idag tyckte att motionera sina människor var en bra ide. Dom brukar aldrig sticka men idag pös dom iväg och mina djur går inte i en liiiiten hage precis....

Sen red vi ut i kylan 45 min. Jag har packat mina thermoridbyxor men som tur var hade jag ett par chaps hängande i stallet. Men det blev kallt om baken...

Sen hem och duscha i rekordfart och nu jobbar jag (började faktiskt redan 11.00) till 19.00. Då är det hem snabbt som gäller och se på backhoppningen från Willingen på TV.

Förresten så går CoC:n i USA i em. Provomgång 17.00 tävling 18.00. De tränade igår. Gick inte så bra för vissa. Men idag går det nog bättre, det har jag bestämt!

Nä nu måste jag jobba. De trillar i sjön som flugor här. En snöskoter i vattnet i ena sjön och en isjakt i vattnet i en annan.

Ni kanske undrar vad som var så bra? Att jag varit uppe tidigt och dessutom ridit i kylan. Nä nu måste jag dessutom lägga mitt schema för hela sommaren oxå kom jag på. Så see you!

Inga kommentarer: