fredag 1 februari 2008

Sjuk, sjukare, sjukast

Blir inte friskare, tvärtom! Köpte nån dunder medicin som enligt Vickan skulle göra en frisk. Skulle ge en förjävlig natt för man skulle svettas ut alla basilusker. Jag sov som en stock och vaknade lika sjuk som kvällen innan. Dessutom kan jag numera till nästäppan och hostan lägga till halsont.

Igår kväll var vi bara ner en snabbis på kvällen och tog en drink. Jag drack inte ens det, lämnade halva. Idag orkade jag inte ens ut alls. Var först till Cos och satt med under en online chatt som skijumping.pl hade med Mazda. Sen när Vicky gick upp till Carl så gick jag hem. Jag mår inte alls bra och vill bara bli frisk!!

Finnarna är ute men jag orkar inte uppbåda energi till att gå ut (dessutom är inte DEN rätta finnen här så....;) ). Men hade jag varit frisk hade jag joinat Kasia och Kasia nere på Prestige.

Så ligger mest och tycker lite synd om mig själv, ska strax sova (eller typ försöka) för jag vill se tävlingen från Japan imorgon bitti innan vi går till backen och ser om man kan träna imorgon då. Blåser fortfarande rejält här.

Inga kommentarer: