onsdag 20 augusti 2008

Alla är inte fegisar

Joachim Löw tex är det inte. Inte nog med att han nominerade Marko Marin, 19 från liga 2 i Tyskland till EM-laget (nu blev han bortvald och inte bland de 23 men väl bland de 26 var han ju och med på träninglägret på Mallorca). Idag byttes han in i 70:e minuten och det var hans andra inhopp någonsin. Det första gjorde han 27 maj iår. I alla fall efter 77 minuter så gjorde han mål minsann! Första målet gjorde Basti på straff så 2-0 vann Tyskland med.

Lukas bytte ut efter första halvlek mot Mario Gomez (Lukas blev sparkad av den belgiska målisen i revbenen och har ev revbensbrott....inte bra han som skulle visa att han är bra nu när Luca Toni är skadad i Bayern ju! Hoppas det inte är brott utan bara ömt.) och vi - ehh ja dom som såg matchen ordentligt då - fick även se Marcell Jansen på slutet. Clemens fick spela hela matchen precis som Basti. Själv följde jag den på live ticker inte riktigt lika kul. Såg istället Sverige få stryk 2-3. Bara att konstatera att Markus Rosenberg inte alls spelar lika bra i landslaget som i Werder. Kan också bero på att omgivningen på plan i Werder är bättre......okej dålig var han inte men som sagt mycket bättre är han i sin hemmaklubb.