söndag 24 augusti 2008

Vilken upptäckt!

Gissa vilka som har Viasat Sport 2? Mina parents! Jihoooo VM-kval matcherna 6 och 10 september är räddade! Kunde inte ens tro de hade den för de har knappt Eurosport liksom men jag frågade ändå när jag var förbi där idag och installerade Skype åt dom. Och jodå de har den! Jag ska ju också så klart skaffa mig den sen (speciellt eftersom de också sänder Bundesligamatcher) men ingen idé göra det förrän jag kommer hem. Om jag nu kan ha den, annars blir det ZDF för den kan jag se om jag beställer den extra.
Fast å andra sidan är kvalmatchen den 10/9 mot Finland i Helsingfors. Hmmm man ska skulle åka dit??

Enda orosmomentet nu är CSN. Loggade in där igår och såg att de inte kunnat besluta om studielån än för de måste få svar på kompletterande frågor. Brevet hade de skickat till mig 20/8 stod det men jag har då inte fått det än. Kommer det inte imorgon måste jag ringa och be få det faxat eftersom jag åker sen ju till Polen och fr o m 1/9 är min post eftersänd.

Och ryggen höll! Den blev tom bättre! Skönt. Så imorgon blir det ett BP-pass. Idag körde jag 30 min cykel, 30 min gåband och 30 min gym.

Inga kommentarer: