lördag 16 augusti 2008

Rapport

I onsdags fm åkte jag och Helena (från jobbet) mot Uppsala. Anlände där strax innan lunch och hämtade upp Anna och åkte sedan direkt mot Gränby. Strosade runt där i affärer innan vi gick på Burger King och käkade. Sen vidare färd mot Fullerö. Sen ville kaffedrickarna ha kaffe så vi åkte till Uppsala Gamla högar och köpte supergod glass och så drack de kaffe.

Hem till Anna och lämnade av packningen. Sen åkte jag mot Ulleråker för att hämta nästa Helena (min veterinärkompis) och så åkte hon och jag mot Upplands Väsby för att hälsa på Galax. Det blev ett halvkort besök för vi skulle på bio och se Mamma Mia 21.00. Vi var hos Galax strax efter 18.00. Men vi hann träffa henne, Helena red igenom henne och jag hann rida 5 min jag med. Sen susade vi mot Uppsala och jag hann men det var med typ 2 min marginal eller så...

Filmen då?! URBRA!!! Den var verkligen super super super. En såndär måbra film helt enkelt. Sen tog vi en kort sväng på stan och sen åkte vi hem till Anna och kollade på lite OS innan det var sovdags.

Torsdag vaknade jag tidigt, eller vi vaknade alla för Helena hade ett återkommande larm på sin mobil som hon glömt bort. Så det lät och lät och alla sa; det är inte min mobil! Men till slut så lokaliserade vi ljudet och se det var Helenas mobil! De gick och la sig igen men jag var pigg då så jag slog på TV:n och såg OS. Sen var det stan och shopping hela dagen efter frukost. Jag hittade några t-shirts på H&M, ögonskugga (svart med glitter) och lite annat smått. På väg tillbaka gick vi förbi mitt gamla jobb och fikade med Freddan och hälsade på några andra i min gamla tur. De flesta var dock ute på jobb så jag träffade inte så många. Hem och duscha och fixa sig sen gick vi ut och åt en supergod 3 rätters middag på Tzatziki. Jag åt just tzatziki till förrätt, Souvlaki till huvudrätt och kokosglass med choklad och hallon till efterrätt. Sen gick vi på Katalin och tog en drink. Var kvar där till de stängde och sen hem och se på mer OS.

Idag så sov vi lite längre, jag skulle ju jobba nu inatt. Men lite OS hann vi med innan vi åkte till Fågelsången och tog en fika innan jag och Helena åkte hemåt. Vi stannade dock till på Gränby igen och jag hittade en supermysig och skön klänning på KappAhl och Kappa t-shirts på Intersport. Hade ingen aning de hade Kappa kläder!! Tyvärr var alla shorts slut så det blev ett par Adidas shorts istället men det är ju också ett favvomärke så det gick det med! Väl hemma så fick jag lov att sova 3 timmar innan jag gick och jobbade.

Tog en massa kort när vi var och hälsade på Galax och så ska jag fota mina inköp men de kommer imorgon (eller senare idag då). Kommer även en mer utförlig rapport om Mamma Mia också.

Inga kommentarer: