fredag 1 augusti 2008

Backhoppning och ridning

Två av mina favoritsporter har jag täckt in idag. Fattas bara fotbollen...

Direkt efter jag vaknat så åkte jag ut till stallet och red en tur på Action. Hade tänkt göra det igår men över 30 grader varmt först och sen åska senare på kvällen gjorde jag fick skjuta upp det till idag. Svalare idag 25 grader och lite blåst som fläktade skönt. Tyvärr är grusvägarna stenhårda så det blev mycket skritt. Men kunde trava lite på banvallen i alla fall.

Kollar nu på backhoppningen från Einsiedeln men just nu är det vindpaus.

Det går dock bra för Anssi i NoKo. Ligger tvåa i deras Sommar Grand Prix. Och Ronny Heer är trea! Nice!! Kul för Ronny att han fick vinna hemmatävlingen i EinsiedelnSchweiz nationaldag och allt.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tjena. Hur kommer det sig att du är så intresserad av backhoppning??

/Sebastian Ekman

Tasja sa...

Gick i skolan på Lugnetgymnasiet på den tiden när det var ett backhoppningsgymnasim. Så ibland blev man "tvingad" att vara publik. Men jag började gilla det! Sen följde jag det ett när det var Svenska Skidspelen och på den vägen är det. Tyvärr bodde jag inte i Falun under de år de hade världscupen så jag har aldrig lyckats se den här. Men har ju sett den på massa andra ställen men visst vore det kul få sen en VC i Falun någongång igen...