fredag 1 augusti 2008

Fenomenala unge!!

Strulig tävling i Einsiedeln. Vinden ställde till det rejält, flera långa pauser så det blev bara en omgång. Greg fullkomligt krossade Morgis backrekord med hela 5 meter med sitt jättehopp på 121,0 meter. Man väntar liksom bara på att det ska komma ett bakslag snart. Man kan bara inte slå igenom som 16 åring och göra jättesucce. Året efter lätt vinna skidflygnings VM och nu i år starta upp sommaren så här bra. Normalt har hoppare ett genomslags år, ett besvärligt år och sedan kanske de året efter etablerar sig.

Han är fasen inte normal på något sätt! Men sportsligt är man ju helkär i killen!! Vilken idrottsman!! Han förtjänar alla superlativer han får. Man kan ju tro han är superstark mentalt men det är han faktiskt inte. Han gråter väldigt ofta när det går dåligt. Och då behöver det egentligen inte ens gått dåligt utan mer normalt. Men för honom är ju det dåligt.
Vickan lär vara glad (såg förresten henne på TV ;) ). Trippelt Österrike på pallen. För trots detta jättehopp vann han inte. Det gjorde Andreas Kofler som hoppade 118 meter men fick bättre domarpoäng. Tvåa blev Gregor Schlirenzauer då och trea Thomas Morgenstern.

1 kommentar:

Vicky M sa...

vaddå bakslag, ska du ha stryk eller?!