lördag 23 augusti 2008

Oj vilken friidrotts eftermiddag

Damernas höjdfinal blev ju en supertävling med en oväntad vinnare.

Och herrarnas spjut gav också superresultat. Tyvärr fick Tero nöja sig med brons, han var dock nöjd med det. En överrasknings lettländare på silverplats och så suveräne Andreas som försvarade sitt OS-guld och satte olympiskt rekord också.

Dameras långa staffett blev också spännande då ryssarna pressade USA ända in på mållinjen.

Å så han kenyanen som sprintade ifrån de andra totalt på 5000m.

Och så fick Sverige två nya 4:e platser också. Jag tror på allvar vi ligger rätt bra till i den ligan, vi kanske tom leder?!

Nu ska jag sova några timmar till så jag orkar jobba hela natten. Hade en rätt kul natt igår. Dom tog in en som var hög som ett hus och vi satt och kollade på honom i kameran från arresten. Jisses hade han myror i brallan eller och han for runt som en jordfräs där inne på bänken. Inte dum eller så men han kunde inte sitta still för 1 sekund ens och mun gick i ett på honom. Roligast var han när han låg och torrsimmade på golvet. Poliserna som fick lov att vara där inne med honom i närmare 1 timme skrattade mest hela tiden. Lika rolig var nog han som i torsdags togs in i Borlänge (men dom kan vi inte se på kameran). Han var också hög och hade stått i en galleria nere i centrum och försökt bjuda husväggen på glass......

Inga kommentarer: