torsdag 30 april 2009

30 min till jobb

Vågar knappt berätta hur länge jag sov idag. Från 07.00 - 19.00! Nästan i alla fall. Vaknade till vid fyra och drack en shake samt läste lite i en tidning ca 30 min innan ögonen föll ihop igen. Sen fick jag tvinga mig upp strax innan 19.00 och skynda mig till gymmet för de stängde rec 19.00 och jag måste handla mer shake (var slut igår när jag var där). Rusade in 3 min i ungefär....

Sitter nu och tittar på UEFA-cup semin mellan Werder - Hamburg, där HSV leder med 0-1, mål av Troschowski. Men som tur är så är så är det två matcher i denna semi. Ojjj Boenisch gjorde nästan mål nyss för Werder. Dessa polska födda tyskar i Bundesliga är ju helt underbara!!! Jag gillar alla fyra skarpt. Finns säkert fler men dessa fyra är dessutom landslagsspelare för Tyskland. Två av dom är födda i samma stad också, Gliwich. Lukas Podolski och Sebastian Boenisch kommer därifrån. Den fjärde är Miro Klose ifall ni undrar.

Jaja hoppas Werder kan klämma in ett mål i alla fall. Kommer precis hinna se matchen till slutet och sen cykla snabbt som attan till jobbet. Där det säkert blir fullt upp. Var många fulla ute på stan redan 19.00 när jag cyklade förbi på väg till gymmet.

1 kommentar:

Vicky M sa...

ja, ganska skönt att slippa Valborg här faktiskt :)

puss