torsdag 2 april 2009

ChiBoll blev Pilates på boll

Var ju lite för optimistiskt tro jag skulle hinna till ChiBollen. Berodde iof på att jag köpte fisk och dom kan man ju inte bara ösa ner i akvariet. De måste ju vänjas in. När jag ändå höll på med det så passade jag på att städa det också och planterade lite nya växter.

Nu har jag fått i lite färg för jag köpte 10 st Play och 3 st Praktbotia.

Hann precis till Pilates på boll som idag var mer mot Core hållet. Inte mig emot! Fick beröm av läraren som tyckte jag hade en jättebra balans speciellt när detta bara var min andra gång. Inte för jag tyckte jag hade bra balans, jag tyckte jag vinglade hit och dit men jag kanske vinglade mindre än de andra? Själv har jag ingen aning, man har inte tid att titta på dom andra utan fullt upp med att hålla sig kvar på sin egen boll.

Cyklade inte direkt hem utan tog vändan runt Tisken så det blev i alla fall 4 km extra. Fick ont i baken av bara det. Och det trots att min mamma (har lånat hennes cykel, tills jag får tillbaka min egen) har en extra gelesits. Jag fattar inte sådana som kan cykla långt. Men man kanske vänjer sig?

Imorgon måste jag till Aktiv Ortopedteknik och testa ut nya skoinlägg. Nu när jag ökat träningsdosen får jag ont i foten trots att jag använder mina inlägg. Men de är ju från min Uppsala-tid så de har ju några år på nacken och måste kanske ändras. Eller ja, jag får ju nya så klart.

Och så är det helt klart min bror åker med på Tysklandsresan i september. Han har fått sitt skattebesked och får tillbaka 57 000 kr den lyckosen. Vilket iof beror på att han sålt ett hus med förlust. Själv ska jag betala lite mer än halva den summan. Men det beror ju på att jag sålde min lägenhet med vinst. Men det känns lite orättvist fast i slutändan är nog jag den som tjänat mest på det hela hur som helst……

Inga kommentarer: