måndag 13 april 2009

Hann inte skriva något innan midnatt

Vaknade hyfsat tidigt (har märkt jag klarar mig bra med 1-2 timmars mindre sömn sedan jag började träna hårdare och äter annorlunda) så jag hann iväg och träna innan fotbollen. Blev egen träning. Annars är söndag min Body Pump dag men idag låg det passet mitt i fotbollen och det går ju bara inte!

Ryggen var lite bättre när jag vaknade efter att ha lagt mig och sovit med en varm vetekudde. Blev inte värre av träningen, kändes bättre ett tag, men började göra ont sen på jobbet. Hittade något slags svankstöd som jag nu sitter med och det känns lite bättre faktiskt. Igår provade jag att höja upp bordet och stå men det gjorde ingen skillnad.

Werder Bremen mötte borta Bayer 04 Leverkusen och det slutade 1-1. Rättvist och bra när man gillar båda lagen.... ;) även om jag inte hade gråtit om Bremen vann men jag är nöjd med dom siffrorna.

Sen åt jag middag och sov 1 timme innan jobbet.

Nu har vi Räddningstjänst på en försvunnen autistisk pojke. Vilket iof inte ger oss här inte så mycket mer jobb men ute jobbas det för fullt och vi måste prioritera mycket hårdare här inne vad vi kan skicka bilar på eller ej. I princip skickas nu inga bilar alls. Räddningstjänst går före det mesta. Räddningstjänstlagen är stark på så sätt och så ska det ju vara också.

Inga kommentarer: