måndag 6 april 2009

Det gick inte, i alla fall inte nu

Idén jag fick var att jag skulle flytta till samma område som mina föräldrar (och snart min bror med familj) bor i.

Det är absolut inget fel på min lägenhet nu, läget är kanon men det kan ju ändå bli bättre! Tex en uteplats att sola på, en sovalkov så man får undan sängen och ett riktigt kök. Jag behöver iof inget kök att äta i men har märkt att det är svårt laga mat ordentligt i en kokvrå.

Det fanns en lgh ute på nätet men den var tyvärr utlovad redan. Surt! Speciellt när den ligger kvar än idag och luras... :(

Men jag är först på tur så fort det blir en ledig, och även om det då gör jag inte hinner flytta före denna sommar så är det ju trots allt ingen panik. Får väl cykla till mina förädrar och sola på mina lediga dagar. Kommer höra av mig igen i slutet av denna månad. Det är ju då folk säger upp sina boenden.

Hyran är lite dyrare och det är längre från stan och då även jobbet och gymmet men det är trots det cykelavstånd.

Området är fint, skog och grönt men ändå centralt. Finns affärer, apotek, bank, vårdcentral osv i ett litet minicentrum där. Och max 10 min på cykel bort är hela city.

1 kommentar:

Vicky M sa...

du e rolig du assistenten, ser att dyu blitt smittad av mitt flyttande..hrhrhr... vissa blir smittade med att vara slamoigare, andra slösar mer pengar, men du börjar flytta och SOLA..hrhrhrhhr.. :D

jag e bra jag...hrhhr...
puss