måndag 20 april 2009

En förmiddag nerbäddad

Tillbringat hela dagen fram till 13.00 i sängen. Jag blir så trött av hostmedicinen jag skulle kunna sova dygnet runt. Kanske ska ta en slurk sån nästa gång jag ska upp på morgonen och inte kan sova på natten?

Var upp dock vid åtta, gav katterna mat och tog en treo samt en sked hostmedicin. Så jag inte behöver ta precis innan jag ska åka och jobba.

Sen låg jag och läste en timme tills jag kände ögonen började ramla ihop på mig. Då sov jag och sov till ett. Gick upp, gjorde mig mat att ta med, duschade och nu ska jag softa på soffan.

Kände mig bra precis när jag gick upp men är lite "darrig" nu (fast det tror jag mest är en reaktion på hostmedicinen faktiskt). Men har ingen feber eller så, så jag är absolut inte sjuk nog för att sjukskriva mig. Bara så där jobbigt mittemellan frisk och sjuk. Då man inte orkar göra så mycket för allt känns jobbigt.

Till råga på allt jobbar jag dag imorgon! Så vilan mellan mitt em-pass och nästa pass är bara 8 timmar. Men sen är jag ledig onsdag och från torsdag vill jag fasen vara frisk! Gör 3 nätter från då.....

Har inte orkat ladda ur korten från igår och bearbeta dom så jaaa dom kommer väl på onsdag hoppas jag.

Inga kommentarer: