söndag 28 juni 2009

Bomull

Fy fan vad trött jag är! Eller inte trött så jag känner jag håller på att somna, eller måste sova. Men känns som huvudet är fullt i bomull och känner mig trögtänkt. Lika var det inatt. Satt med öppen passning hela natten på kommenderingen och fick fråga om flera gånger, för jag hörde vad de sa men kopplade det liksom inte i hjärnan. Men idag ska väl natten vara lugn och behaglig hoppas jag så det inte krävs jag presterar på 110% samtidigt som jag har skallen full i bomull.

Men jaja, det är ju inte ofta jag gör sådana här saker, så min "kära" arbetsgivare får stå ut. Dessutom som de kör livet ur oss så vad fan ska man göra? Ledigt får man ju inte, skulle man väl knappt ens få för eget dödsfall eller så.......personalbrist vad gör man då? Jo man kör livet ur de få stackare man har kvar....jaja nog om det, orkar inte ens reta upp mig på det längre.

Mareike, hon som jag lärt känna i Bremen, eller via ett forum men hon bor där snart (har studerat i Stockholm ett år), och som jag sov hos i Malmö och som jag ska bo hos i Bremen, har fixat så min landslagströja befinner sig numera Bastis namn! :D (kunde vi inte fixa i fredags eftersom UEFA-bussen tillbaka gick direkt efter matchen). Vilka kompisar man kan träffa genom Internet. Allt är så lättre mot förr!

Har sett bronsmatchen Spanien - Sydafrika i Confi Cup, där Spanien efter lite besvär vann, och nu är finalen USA-Brasilien. Sen jobb inatt. Ingen träning idag. Jag orkar bara inte....

Solen skiner, det är varmt, men jag har faktiskt inte varit ute än. Men sitter här inne och svettas i soffan så att det är varmt det känner jag. Hoppas det håller i sig nu när jag är ledig fyra dagar, då ska jag ta mig till någon strand. Även om jag på torsdag ju ska tillbringa många timmar i bil, ska med Ida och Galax till Mälarkliniken.

Men måste också; piffa till lägenheten innan tisdag förmiddag när mäklaren kommer och fotar, plocka ur bilen och sälja den samt städa ur och slänga massor ur källarförrådet. Men det ska väl hinnas med.

1 kommentar:

Malin sa...

Då är du nästan vid mig på torsdag. Bor mindre än 5 min bort vid t korsningen. Hoppas det går bra med Galax.Så sjukt drygt med skadade djur.