lördag 20 juni 2009

Jag ska åka till HEEEELSINGBOOOOOORG!!!!

Eller jag tar faktiskt tåget till Malmö. Direkt efter ett nattpass (om jag inte kan byta bort det) på fredag nästa vecka sätter jag mig på tåget mot ena semifinalen i U21, som spelas i Helsingborg. Jag FÅR en biljett av en tjej jag lärt känna på Werder Bremens forum! Hon jobbar som voluntär på U21-Em och har två biljetter och undrade om jag ville ha en!

Och chansen är stor Tyskland spelar semi där. Tar de minst 1 poäng mot England på måndag så gör de det! Håll tummarna!!! De måste bli grupp tvåa i sin grupp så kommer de dyka upp där.
Jag får bo hos henne i värsta fall, säger värsta fall för hon bor ju provisoriskt nu när hon är där och jobbar åt UEFA. Men jag hoppas Åsa har en sovplats för mig en natt, Vickan *ditt lilla elände* är ju kvar i Innsbruck än, vore ju jättekul hinna träffa Åsa igen, var ett tag sen, kort men intensivt får det bli. Jobbar nämligen lördag natt sen igen. Och byta bort det lär jag INTE kunna, det är Peace & Love aka Krig & Hat (som vi döper den till) festivalen just den helgen. Så alla som kan jobba, dom jobbar. Men av någon underlig anledning, högre makt eller vad fan som helst så är jag LEDIG just på fredagen! Jobbar nätter runt om. Men det går att sova på tåget! Får väl ta med mig en kudde och en filt :)

Tågresan går på en halv förmögenhet MEN jag hoppas kunna få tag på lite billigare biljetter via Tradera.

1 kommentar: