söndag 21 juni 2009

Halta Lotta

Flaxilax var ju på återbesök i tisdags.

Nu är hon halt på bak också. Eller det har hon varit hela tiden men först valde de att behandla fram och nu var det bättre men inte bra och då ökade ju snabbt hältan bak.

Så mer röntgen mer sprutor och sjukhage och så återbesök om 2 veckor.

Vi ska försöka pricka in en tid när jag är ledig då så jag kan vara med. Jag kommer även hjälpa Ida med veterinärräkningarna, då ju Agria inte längre ersätter allt efter självrisken.

Varken Ida eller jag vill något annat än att få henne frisk. Jag har inget intresse av att få hem en halt häst eller bara lämpa över problemet på Ida. Så vi är helt överrens om hur vi ska göra tillsammans och det är skönt. Vi vill ju båda se henne som på bilden igen!

Jag hittade verkligen rätt fodervärd till Flaxan. Idas kompisar tycker hon är dum som inte bara skickar tillbaka hästen men hon vill ha Flaxan och just Flaxan. Jag har redan varit inne på att skänka henne hästen snart i alla fall så.....

Nu ska hon bara ta sig igenom det här och bli frisk. Men nu börjar det kännas tradigt, hon är inne på sin 3:dje månad som konvalecent, visserligen med ett stort sår i början men ändå.

1 kommentar:

Vicky M sa...

usch, skador är aldrig kul :(