tisdag 23 juni 2009

Liten värld

På fredag ska jag ju till Malmö och tänkte passa på att träffa Åsa också och frågade därför om kanske hon också skulle på matchen. Det ska hon och med sig har hon en schweizisk tjej som hon träffat via backhoppningen som jobbar som voluntär. Det visar sig att hon, Melanie, känner Marieke från Tyskland som jag ska åka med! (från voluntärinfon i våras). Så nu åker vi alla fyra ihop. Sover gör jag på soffan hos Åsa eller Marieke, det har vi inte bestämt, Melanie ska sova hos Åsa så vi får se var jag bäst får plats. Men som Marieke sa, sova på gatan behöver du i alla fall inte!

Ser ut som jag nog ska kunna hitta billigare biljetter på Tradera också (ordinarie pris 2000 spänn!!!) , nu har det börjat dyka upp restbiljetter från SJ. Inte sträckan Falun-Stockholm men den är ju den billigaste som tur är! Finns ett tidigare tåg men det går redan 06.26 och då jobbar jag än....

Och fortsätter det så här blir det Tyskland - Sverige i semin. Först just nu leder Sverige mot Serbien och Italien har bara oavgjort mot Vitryssland. Och står det sig blir Sverige gruppsegrare. Hur perfekt vore inte det då? Och jag tror faktiskt Sverige passar tyskarna bättre än Italien, men säker är jag inte då Sverige ju öser in rätt bra med mål. Men Neuer är bra! Mycket bra! Och backlinjen med, spec om Basti kommer åter in i laget och det bör han. Sen är målskyttet sämre men men..vi får se. Först ska en halvlek till spelas i dagens båda matchen.

2 kommentarer:

Malin sa...

Du fick inte som du ville.För Sveriges del var det nog bra och tysklands oxå. Sverige är fan heta just nu. vilket spel!

Kanske blir det Sverige-Tyskland i final, coolt.

Tasja sa...

Jo jag tror nog Italien kan passa tyskarna bättre faktiskt.