måndag 22 juni 2009

Jag ska flytta!

1 oktober! Till Norslundsskogen. En etta där med men med sovalkov och riktigt kök. Precis som jag ville ha. Nyare och fräschare också och en uteplats! Tyvärr missar jag ju denna sommar då men nästa då ska jag njuta.

Har inte varit där och tittat än, men sett ritningen och vet ju hur tvåorna och fyrorna ser ut (mina föräldrar bor i en tvåa där och bror med familj i en fyra). Så ska Audin iväg. Vi kommer dela på Peugeoten istället. För varken jag eller mina parents åker mycket bil och ha två bilar som bara står (nu när vi bor på samma område) är ju helt onödigt. Så jag får Peugeoten av dom, jag säljer Audin och vi delar på vad vi får för den. Sen betalar jag skatt & förs och de tankar bilen ibland som betalning. Rätt okej deal tycker jag.

Ska imorgon ringa så min lägenhet kommer ut till försäljning, lär väl kanske inte få vad jag gav, men kanske, ettor i city är eftertraktade av de som studerar. Och sen ska jag se till bli av med bilen så fort jag kan också faktiskt! Fast först ska jag njuta av U21 EM innan jag drar igång med detta. Ska försöka få en veckas semester extra annars börjar jag jobba precis i den veckan jag ska flytta. Men det går nog, inte så många som vill ha ledigt då. Men jag hoppas Bundesliga spelschema samarbetar så jag kan åka till Bremen i början av september och inte i slutet! Men jag vet Werder bett om att de första omgångarna ska gå på bortaplan pga ombyggnad av Weserstadion. Men jag får väl i värsta fall åka på en borta match då! I Hamburg, Hannover, Köln eller Leverkusen. Är ju hyfsat nära.

Inga kommentarer: