tisdag 16 juni 2009

Hemma igen!

Matchen var underbar. Tyvärr försvann Sebastian Boenisch efter 38 min med en rejäl skada som gör att han inte spelar på torsdag och troligen inte på måndag heller. Men jag har massor av fina bilder och de andra spelarna var ju inte dåliga de heller!

Jag gick nästan direkt från bussen till Gamla Ullevi, tog bara spårvagnen snabbt och checkade in, handlade något att äta och gick in. Gjorde jag var där redan 19.00 men det var ganska mycket folk där och efter bara 15 min eller så kom lagen in på plan, först för att inspektera och sedan för att värma upp. Hade supertur med min plats och satt så tyskarna genomförde hela sin uppvärmning direkt framför näsan på mig. Sen hade jag tur igen att tyskarna vann slantsinglingen och att Sami Khedira, kaptenen valde att byta spelhalva. För det gjorde att Basti på sin vänsterkant var närmast och eftersom han inte hann spela mer än 38 min hade han annars varit på helt fel sida för att kunna ta lite kort på.

Ibland har man tur i oturen. Oturen var ju så klart att han -igen stackarn- skadade sig. Mesut Özil, spelade anfallare och missade tre nästan öppna mållägen. Men han är ju ingen avslutare och är ren mittfältare i Bremen. Men U21:s förbundskapten har inte tagit ut några forwards, utan det är mittfältare som spelar i anfallet här i EM.

Sverige har haft målkalas i sin match idag men den såg jag inte, jag satt på bussen. Hemresan var dryg, mest för att jag ju åkte ner igår och hem idag redan. 8,5 timme i en buss och så samma idag blev jobbigt. Men hade inte varit lättare åka tåg. Hade gärna haft en heldag i Göteborg men det gick ju inte för jag jobbar imorgon.

Bodde med några tyska tjejer i sovsalen och går man runt med en Tysklands tröja pratar alla tyska med en! ;) Det fina är man kan låtsas man inte kan svenska och tjuvlyssna på alla :D.

Nu ska jag ladda ur kameran så alla foton kommer in i datorn, läsa ikapp lite mail och forum och så kommer en fotobomb imorgon!

Inga kommentarer: