lördag 23 januari 2010

Bremen - Bayern

Ja, vad ska vi säga. Ibland tycker jag synd om Wiese som är målvakt i Bremen. Idag var nämligen alla fyra backarna på semester. Clemens var helt borta i första halvlek men bättrade sig i alla fall i andra. Merte var väldigt långsam och efter i nästan alla dueller idag. Naldo fick spela både innerback och vänster back så han hade fullt upp. Den nya Abdennour på vänsterbacken han gjorde i princip allt fel. Basti är efterlängtad!

På mittfältet var Hunt nästan tillbaka i gammal form och gjorde 1-0 målet. Men Özil var helt borta större delen även om han inte var så lustlös som sist. Men helt klart har han sina tankar någon helt annanstans. Frings var okay men jag förstår varför han fått beskeded av Löw att han inte längre är aktuell i landslaget. Han är inte alls lika bra som förr. Boro fick spela alldeles för länge utan att få ut något. Man hade ju både Pedda och Said på bänken som alternativ. Man bytte till slut ut honom mot Rosi som gjorde ett bra inhopp men tyvärr utan mål. Men hans första kontakt med bollen var hyfsat nära ett mål i alla fall.

I anfallet fanns Marin som idag slutade flyga som en svala så fort han fick kroppskontakt med motståndarna och var därför bra. Spelade fram till båda Bremens mål. Almeida var tillbaka i anfallet på Rosis bekostnad och hade ett par rejäla missar men satte ett mål i alla fall.

Tyvärr gjorde ju Bayern 3 mål så ytterligare en förslust. Men om man bortser från försvaret så ändå en bättre match än den mot Frankfurt. Men utan Pizarro, Basti, Jensen och Bargfrede klarar inte Bremen av Bayern. Så är det bara.

Inga kommentarer: