lördag 30 januari 2010

Ombokat flyg

Fick mail igår från Air Berlin, de hade ombokat även mitt flyg hem, så det skulle gå redan 06.25 från Hannover och även nu via Wien. Vilket inte skulle bli så bra....då hade jag fått lov att åka redan på söndagskvällen från Bremen och varit på flygplatsen på natten. Inte så kul...

Så nu har jag precis pratat med dem, och de bokar om mig så jag även hem flyger från Berlin. Sent på måndagskvällen blir det så hem kommer jag inte med tåg. Antingen får mina föräldrar hämta mig eller så sover jag över en natt hos Janicka eller Anna i Uppsala (hoppas jag, jag har inte frågat dom än...). Men det löser sig.

Och jag får även trevligt sällskap hem från Bremen till Berlin av Burkhard som jag får åt andra hållet så jag kan ju inte påstå att jag ens tycker det är jobbigt de bokat om mig, istället är det jättebra! ;) Så får jag se lite av Berlin också och inte bara flygplatsen. Har varit där flera gånger nämligen men aldrig sett stan.

Jag får väl i framtiden helt enkelt alltid boka via Berlin, det är ju tydligen så det blir i alla fall. Det går att flyga jättebilligt direkt från Bremen med Ryan Air men till Skavsta. Och för mig att ta mig till Skavsta är rätt krångligt. Och så får man ju ha så lite bagage med sig på deras flyg. Så därför väljer jag hellre det lite dryrare Air Berlin. Fast så värst mycket dyrare är de inte om man bokar tidigt.

Inga kommentarer: