torsdag 14 januari 2010

Kiro och träning

Jag har ju faktiskt inte bara gått i skolan idag. Direkt efter mitt samtal så var jag till min Kiro. Har ju börjat känna av musklerna i ryggen. Så behandling idag och han kände att musklerna var stela men inte låsta, så jag kom i precis rätt tid. Blev nålar med ström idag med samt massage. Det som var bra, var i alla fall att mina ben var lika långa. Första gången jag var där skilde 1 cm (och det är visst mycket).

Efter det hastade jag iväg till gymmet och fick en repetition av min PT samt att vi bytte ut en del övningar just med tanke på mina ryggproblem. Så jag har fått lite mer specialövningar för den och några plockade vi bort. Övningar som jag just nu inte ska göra, utan möjligen lägger vi till dem senare. Men först ska ryggen stärkas och musklerna göras längre och smidigare. Nu är de korta och hårda.

Eftersom man helst inte ska träna efter en behandling (fick ju lov att få en akuttid) så kollade vi bara av att jag gjorde sakerna tekniskt rätt och jag provade 3-4 ggr på varje övning. Så regelrätt träning var det ju inte. Och efteråt körde jag bara lite ben innan jag gick hem.

Inga kommentarer: