onsdag 27 januari 2010

Idag var det kul!

Men först igårkväll rapport. Efter lite pluggande så åkte jag till Helena och spelade Yatzy. En variant jag aldrig spelat och det blev lite fel här och där, hålla reda på 6 kolumner och 6 tärningar var svårt! Men en mycket roliga variant jag hoppas göra om någon kväll då jag är liiite piggare än igår.

Efter det åkte jag hem och la mig i sängen, efter 3 timmars trevligt babblande på MSN så lyckades jag sova i alla fall 4 timmar under natten. Är ju i alla fall dubbelt så mycket som dagen innan!

Idag var det äntligen dax för praktiska övningar! Jättekul var det. Tiden bara flög fram. Vi hade olika stationer med:

-bädda säng med och utan patient i
-förflyttningsteknik i säng och i och ur säng
-hjälpmedel
-matning
-blodtryck och pulsmätning
-handtvätt och bakterieodling
-benlindning

Jag var i en grupp där bara jag var helt utan erfarenhet från vården. Men stationen benlindning var jag helt klart bäst på. Erfarenheten av att i över 20 år lindat hästben slog lätt deras vårderfarenhet! ;) Men resten var jag ovan på. Men det gick bra tycker jag och som sagt det var väldigt kul.

Efter skolan var det bara att skynda sig och hämta bilen och sedan åka till jobbet och här sitter jag nu. Bara väntar på alla trafikolyckor. Eller några har vi men inga allvarliga, mest långtradare som vält eller fastnat i snömodden.

1 kommentar:

Helena sa...

Ja det är klart vi ska spela mera!!