söndag 31 januari 2010

Matchen igår

Så med ett dygns distans kan man skriva om matchen igår. Efter 18 minuter ledde Gladbach med 3-0. Men det var så komiskt att man kunde bara skratta åt eländet. Matchen slutade till slut 4-3 till Gladbach. Alla fyra målen kom från vänster. Den nya Abdennour är helt klart inte uppgiften vuxen. Och när både Naldo och Merte måste leka vänster ytterback så blir det ju rätt tomt i mitten. En gång fick även Clemens, vår högerback, hjälpa till på vänster kanten. Clemens som för övrigt åter igen var bästa spelaren i Bremen. Och backlinjen hjälper långsamt Tim Wiese att bli tredje målvakt i VM.

Nu hoppas jag verkligen att Boenisch tillfrisknar rekordfort hans kämpavilja behövs, och att Pasanen får spela som vänsterback fram till det. Inte för att han är superbra på det (är innerback) men sämre än Abdennour är det svårt att vara.

Ikväll spelar Leverkusen. Tyvärr jobbar jag och kan inte se det på TV, här har vi inte Eurosport 2....

Fast jag förstår inte riktigt gravstämningen som existerar på forumet, herregud vi ligger ju 6:a! Vilket är mycket bättre än förra säsongen. Okej vi har 5 förluster på rad men det började Bayern också med och de är just nu ligaledare, i alla fall tills Leverkusen spelat, förhoppningsvis vinner de och då är de uppe i toppen igen.

Inga kommentarer: