lördag 16 januari 2010

Nyvaken

Har nyss vaknat, sett slutet på ländskidorna. Nu ska jag sätta mig och plugga fram till fotbollen börjar, äntligen Bundesliga igen, eller ja det startade ju igår med Bayern München - Hoffenheim 2-0 men idag spelar mitt älskade Werder Bremen. Dock utan Basti som ju är knäskadad och tros komma tillbaka i mitten av februari. Förresten så har nu både Klaus Allofs, sportchef i Bremen och flera tidningar skrivit att Rosi blir kvar och inte säljs under denna Silly Season så nu vågar jag nog tro på det. Tycker jag är bra! En svensk vill jag ha i Bremen och han är en av få svenska fotbollsspelare jag faktiskt gillar.

I alla fall, plugga var det. Ska läsa igenom boken vi ska ha i nästa kurs. Sen fick jag mail idag att jag kom in på kursen Kultur och samhälle i TysklandMälardalens Högskola. Vilket jag iof redan gjorde i höstas och skickade in papper att jag accepterade. Sen fick jag mail från studera.nu att jag inte svarat i tid (jag skickade in det i mycket god tid) och inte fick en plats. Så då sökte jag om på reservplats och har nu kommit med igen. Få se om det lyckas nu då när jag ska skicka in svarspapperet.....

Sen halv fyra blir det fotboll och efter den ska jag till gymmet. Efter gymmande och dusch, blir det att vila lite innan jag åker och jobbar natt.

Inga kommentarer: