lördag 16 januari 2010

Dålig inledning

Bremen spelade inte bra! Förlust 1-0 mot Frankfurt. Vilka de iof och förlorade inledning på i höstas och sen gick det ju rätt okej ändå. Men det var uruselt spel och Özil ser helt lustlös ut, och har så gjort länge nu. Hans tjafs om att förlänga eller ej verkar ta på honom och då är jag faktiskt lite förvånad över att man väljer att ställa honom i startelvan. Men jaja, jag är ju inte tränare. Fast allt ska man inte skylla på honom, nästan hela laget visade dålig kämparanda. Den enda som försökte lite var Clemens. Och Tim i målet kan man inte heller skylla på, han gjorde så gott han kunde idag.

Samtidigt på TV såg jag matchen Bayer Leverkusen - Mainz 4-2 och det räddade min kväll! Där kan man snacka om spelglädje och att offra sig. Så de spelar för tillfället Leverkusen som tog vid där säsongen slutade i december. De valde att stanna i Tyskland och träna i snö och kyla. Kanske det som var segerreceptet? För det är ju i snö och kyla de nu ska spela ett par veckor framåt. Sakta börjar de också få tillbaka sina fyra långtidsskadade stamspelare. Patrick Helmes gjorde ju comeback lite lätt redan i sista matchen innan upphållet. Idag var det både Simon Rolfes och Renato Augostos tur att få spela en kvart på slutet.

Andra lag flög till Dubai och Turkiet och andra varma ställen.
Nu ska jag byta om och åka mot gymmet.

1 kommentar:

Unknown sa...

Nej det var verkligen inte roligt att se Bremen spela mot Frankfurt. Så jäkla uddlöst, och de få chanser som skapades slarvades bort. 3 förluster i rad, 10 poäng efter toppen, Özil vill inte förlänga och en dödsviktig match hemma mot Bayern. Förlust och chansen att vinna är ju i stort sett borta, vinst och det hela börjar kännas på bättringsvägen igen. Vill ha tillbaka Pizarro i samma målform innan skadan. Bara hålla tummarna på lördag. 3-1 Bremen!