fredag 1 januari 2010

Nyår

Det var ovant skriva 100101 på alla HR. Och många fick vi skriva. Bara efter midnatt 110 st. Phu. Det var inte många sekunder man inte satt i telefon i natt inte. Nu har jag tittat på nyårsdagens måste nr 1: Backhoppningen från Garmisch och håller på med måste nr 2: Ivanhoe. Fast man sett det så många gånger.....

Förresten någon rapport fanns inte....när jag tänkte skriva fula ord på vår whiteboard om ledningens inställning till Värdegrunden fick jag veta att den visst var uppskjuten två veckor. Jaha, men det var tydligen helt onödigt tala om för oss? Vi som väntar på vad vi ska göra med vår framtid? Så egentligen hade jag inte så jäkla fel om deras inställning till Värdegrunden. Men jag fick inte skriva något...hmpf!

Så less på allt faktiskt. Redan förra veckan kom man och talade om att semester nästa år (var det ju då) på dagarna runt jul kan vi glömma. Har man den som fri helg får man två dagar ledigt julafton och juldagen (och jag gissar samma gäller för nyår). Inget mer. Allt kommer avslås. Alltså tänker de inte anställa fler. Jaja JAG är i Bremen nästa nyår. Med eller utan jobb där. För då är det nyårsfest hos Alex och sen fyrverkerier på Osterdeich! Så det så!

1 kommentar:

Vicky M sa...

Vem är Alex? :P :P

vi måste ringas oc nacka lite. när e du ledig elelr har dtid?