fredag 11 februari 2011

12,8

Mitt järnvärde stiger sakta men säkert! Idag var min fjärde gång, då får man 20 Euro extra. Så för ca 1 timmes tid fick jag idag 38 Euro. Sammanlagt har jag tjänat: 97 Euro. Nästan tusen kronor alltså.

Sen var vi in till Saturn idag. Helt snurrigt är det. Jag måste säga upp avtalet och min hyresvärd måste intyga vi inte har Kabel Deutschland i huset. Mitt avtal har inget med kabel att göra alls, utan det handlar om en parabol som inte monterats. Fattar nada. Men jaja, vi skriver väl ihop nått då, skickar med mailet där min hyresvärd skriver han beställt Kabel (om det sen räcker att de ska fatta det just nu inte finns undrar man ju iof....) och ser vad som händer.

Som sagt, imorgon är vi hela dagen i Rostock. Åker härifrån vid 8-tiden på morgonen och kommer hem vid halv tio på kvällen.

Förresten fick jag ledigt 21-23 mars (men bara om jag looooovade att komma tillbaka. Vehe dig om du hittar på nått "dumt" när du är där sa min chef...;) )så jag är i Sverige 17-23 eller 17-22. Går flyget sent åker jag den 22:a eftersom jag måste gå upp 05.00 de dagar jag jobbar. Ska nu kolla lite biljetter och boka dessa också. Så hoppas vi snöovädret ni tydligen har, är det sista för denna vinter!

Inga kommentarer: