torsdag 24 februari 2011

Sjuk

Bläää jag som nästan aldrig är så sjuk jag inte kan jobba. Iof har jag jobbat halva dagen idag. Vaknade flera gånger under natten och mådde illa och gick på toa men det kom inget. Sen när jag måste gå upp satte det igång. Men jag har alldeles för mycket samvete att ringa mig sjuk 1 timme innan jag ska jobba, speciellt när man jobbar dag. Så jag cyklade dit, men sa att jag gör min grupp, ser till de kommer ur sängen, får på sig kläder och frukost sen åker jag hem.

Tyvärr blev det värre, fick göra en boende, springa på toaletten osv. När jag nästan kräkts på en gav jag upp (har dock lyckats slippa kräkas än men det var nära!). Men då hade jag bara en kvar så det blev inte så hemskt för de andra.

Nu ligger jag i sängen, ska ta igen ett par timmars sömn och så hoppas jag att det går över på 24 timmar. Det gör det ju normalt. Jag undrar om det var något jag åt igår. Men jag kan inte komma på vad. För jag har inte feber, har inte ont i kroppen eller nått. Mår bara illa och måste kuta på toa hela tiden.

Bayern vann förresten igår. Jag slog av TV:n i 70:e minuten, då var jag så trött. Men i 90:e minuten gjorde Gomez mål och nu ser det riktigt bra ut, då de i returen ju spelar hemma.

Werder tränar idag klockan 15.00 också men jag ska inte dit. Ska hålla mig i sängen idag även om jag känner mig bättre senare.

Ikväll är det Europa League. Jag väljer matchen med Bayer Leverkusen (Schalke spelar också).

Inga kommentarer: