torsdag 10 februari 2011

Nyss hemma!

Efter träningen, som var en av de trivsammaste denna vinter. Varmt, ingen risk att man frös, roliga övningar, lagom mycket folk. Mareike blev intervjuad av lokal-TV (sänds imorgon 17.30). Efter träningen gick vi hem till henne, vi försökte ringa Sky och få de fatta problemet men det gick sådär så imorgon efter att vi lämnat plasma, åker vi till Saturn (där jag köpte abonnemanget) och pratar med deras Sky-representant.

Jag menar och Sky inte uppfyllt sin del av avtalet, kan det ju inte vara ett giltigt avtal? Det är just det, de har svårt att förstå på något vänster...

Sen var vi och handlade och lagade mat. Fast vi fick ju lov vänta in Benni (som skrev prov på Uni) så först nu är jag hemma.

Som sagt, imorgon plasma och in till stan. På lördag är vi hela dagen ett helt gäng i Rostock (tar 4 timmar med tåg härifrån) och tittar på Werders Amatörer. På söndagen är det proffsens tur att spela och såklart är vi där med! Fast då är det hemmamatch så det är inte så långt. Helgen därpå åker vi fyra tjejer till Hamburg och ser proffsen i Nordderbyt. Sen är det hemma match igen...:) mycket fotboll är det. Däremellan spelar ju U23 också. Fast jag tror de spelar på lördagen och då är vi ju i Hamburg.

Enligt rykten här i tidningar så ska Basti förlänga sitt kontrakt (båda parter vill så det är en "formsak" men man vet ju aldrig....) och det ska undertecknas i nästa vecka. Så håll tummarna! Jag har inte sett honom på hela tiden då han varit skadad och han lär inte vara tillbaka än på ett par månader.

Inga kommentarer: