tisdag 22 februari 2011

Soligt och träning

Det är kallt här (eller ja för oss i alla fall, -1 till -2 grader) men soligt. Så när vi idag fick höra de skulle ha en extra träning klockan 15.00 gick vi dit. Tyvärr tränade den halvan som gör att åskådarna måste stå i skuggan för att se bra...men eftersom det inte blåser idag, var det inte så värst kallt trots allt. Jämför man med igår, då det var varmare men blåst var det betydligt skönare idag.

Ska vara kallt och soligt även imorgon, sen ska det långsamt bli varmare. Skönt!

Igår var inte min dag. Först skulle jag handla men måste först ta ut pengar. Men nääää, automaten var trasig och skulle repareras. Då tänkte jag okej, jag åker och lämnar plasma först då. Men inte heller det gick. Kom dit och fick veta att mitt järnvärde var för lågt. Konstigt för snabbprovet visade sist 12,8 men blodprovet de tog (gör de vid varje 5:e donation) hade visat för låg och då måste man vänta en vecka. Alltså först idag kunde jag lämna. Men jag orkade inte åka dit idag, gick hellre och kollade på träningen. Går på fredag istället då är jag ledig.

Mareike har precis som mig dåligt järnvärde och hon hade köpt kapslar med järn på Apoteket och hade igår när hon lämnade 14,8! Nu kan jag ju inte svälja, men det fina med dessa är att det står på förpackningen om man inte kan det, så kan man ta isär kapseln och svälja de små kulorna som är inuti (och de är verkligen små, sisådär 1mm eller så). Jag ska få namnet på kapslarna av henne så ska jag åka och handla de imorgon.

Inga kommentarer: