söndag 6 februari 2011

Söndag

Kunde inte hitta på någon annan rubrik...eftersom igår var en rätt aktiv dag (eller naja, jag gjorde väl inte så mycket mer än att titta på diverse saker) så har jag idag en rätt oaktiv dag. Eller jag har ju jobbat, rejält dessutom. Vi hade en inkräktare på jobbet så hon som mötte honom när han kom ut från ett av de boendes rum och såg honom bra och även frågade vad han gjorde där (mig sprang han bara förbi på sin väg ut från stället, så med mig nöjde det sig med ett telefonförhör), måste åka med Polisen och titta på foton så vi var två som fick lov att göra jobb som tre normalt gör. Tack och lov var det helg = inga läkarsamtal eller läkarbesök, vilket gör att sjuksköterskan kan hjälpa till mer i omvårdnaden. Var klar med sista boende strax efter 10.00 för frukost och det är bra jobbat det!

Har precis ätit fläskfile, tortellini med svamp och en god sallad. Proppmätt och belåten ska jag nu se skidskyttet. Har tidigare sett skidflygningen från Oberstdorf. Höjdpunkten idag Hamburgsderbyt mellan HSV - St Pauli blev ju inställt! Det regnade så mycket i Hamburg igår att planen är ospelbar. Nytt speldatum kommer i veckan. Så om Werder är på plats 13 eller 14 måste vi vänta och se. Just nu är de i alla fall på nr 13.

Imorgon blir en lång dag på jobbet. Först jobbar jag som vanligt, sen har vi teamsittning och efter det har jag ett samtal inbokat med arbetsledaren. Jag är ju provanställd och i mitten av provanställningen ska man ha ett samtal och stämma av. Vi får väl se om jag har jobbet kvar.....;):D.

Inga kommentarer: