måndag 28 februari 2011

Städa, städa, städa

Jag storstädar. Toaletten, min garderob i hallen, hallen och sovdelen i vardagsrummet är klara. Tog mig 3,5 timme. Sen tog jag bussen till stan, lämnade plasma (12,8 järnvärde) och sen S-bahn till Berliner Freiheit (köpcentrum). Jag ville hitta ett par till panelgardiner. Jag har ju bara ett par och tycker det är snyggare med två. Men hittade inga där. S-Bahn tillbaka till stan, in på de två stora galleriorna där men nä. Alla andra sorter men inga panelgardiner. Är nog inte modernt här. Så jag köpte tyg istället så får jag sy mig ett par. Tvättat har jag också hunnit med under tiden.

Har nyss kommit hem (det tar tid fara från ena sidan av stan och tillbaka och sen hem). Nu ska jag äta, sen läsa ut min bok så städa vidare gör jag imorgon.

Nu väntar 7 dagars jobb i rad, men också en massa annat kul som TV-inspelningar och sånt. I överhuvudtaget är mars kul. Två TV-inspelningar (sammanlagt 3-4 dagar), musical i Hamburg 2 dagar, sen Sverige 6 dagar. En del extra ledigt (övertid som jag tar ut) samt så klart en massa fotboll.

Matchen igår ja....alltså jag säger det igen. Man ska inte ha svagt hjärta och vara Werder-supporter. Kvittering i 92:a minuten. Igen... Fast eftersom de låg under med 2-0 så kändes ju 2-2 som en seger. Men vi behöver 3 poäng killar! Det är dags vakna lite tidigare under matcherna. Får vi en vinst på söndag tack. Skulle passa bra eftersom ZDF filmar oss också. Blir ju roligare TV om vi jublar istället för surar.

Inga kommentarer: